ויסקי כבול

כבול הוא חומר דחוס ורקוב חלקית של צמחים ותאית המצוי בטבע באדמת סחף או בביצות, כמו באגם החולה אצלנו. בסקוטלנד הוא אוצר טבע. אם אתם אוהבים ויסקי "מעושן" אז אתם צורכים כבול.

שינויים רגולטוריים מהותיים שמתבשלים כעת, עלולים להשפיע באופן דרמטי על ענף מבשלות ויסקי בסקוטלנד. מה צפוי? איסור מכירת כבול. מה גם לוויסקי?

הכתבה המלאה בגרסה למנויים.
-

רוצים להיות מנויים? לחצו כאן

רוצים לקרוא את המשך הכתבה? לחצו כאן

רוצים לקבל את כותרות החדשות כל יום למייל שלכם חינם? הירשמו כאן

:עוד כתבות